Glidmedel apoteket intimleksaker

glidmedel apoteket intimleksaker

Lyxiga dubbelverkande vibratorer, knipkulor och glidmedel, rfsu kondomer och glidmedel på Apoteket Titta igenom produkterna och gör din beställning online. Vi har massagestavar, glidmedel, glidmedel Beställ tryggt Glidmedel kan vara bra att använda vid olika sexuella aktiviteter. Glidmedlet minskar friktionen och risken för nötning av slemhinnorna i underlivet. Vi har både vatten och silikonbaserat. Massageolja och gel för intimrakning, världens mest sålda knipkulor och dildos. Allt för din njutning och med diskret leverans. Rfsu har brett utbud av kondomer..

Videos

Lovely schoolgirl scene. Böcker, spel och leksaker, sexdockor, håll dig ren och fräsch med våra produkter för intimhygien. När du lekt färdigt bör du också använda dig av rengöringsmedel som ökar dina leksakers livslängd och håller dem fräscha. Förutom apoteket hittar du på även ett brett utbud av guider. Ofta redan dagen efter beställningen, handla produkterna direkt och få dem diskret hemskickade..

Glidmedel apoteket intimleksaker - Sexleksaker

Gelen har rätt pH-värde och extra glideffekt som gör din rakning lättare på hela kroppen. Många glidmedel har även en vårdande och återfuktande effekt på huden. På apoteket finner du allt du behöver för att förbättra ditt sexliv och förhöja njutningen med din leksaker eller partner. Inga vattenbaserade glidmedel som Passion Of Sweden säljer är irriterande för huden och de kan därför användas dagligen. Passion of Sweden rekommenderar inte att du använder denna typ av glidmedel överhuvudtaget vid sex eller tillsammans med dina sexleksaker (de kan skada dina leksaker). De silikonbaserade glidmedlen som du kan köpa hos Passion Of Sweden innehåller samma typ av silikon som finns i höljet på vissa medicinska tabletter och är därför helt ofarliga för kroppen (inte att jämföra med silikonimplantat för bröst, som kan vara skadliga för kroppen. Apoteket glidmedel apoteket intimleksaker - intimhygien, glidmedel och kondomer. Vi har allt du kan behöva till exempelvis förspelet eller din väns svensexa. Och det finns en enkel lösning.

Videos

Sexy massage and fuck session. Handla produkterna direkt och få dem diskret hemskickade. Apoteket innehåller en mängd produkter som förbättrar ditt sexliv och ger dig mer njutning. På finner du allt för sköna stunder. Allt du behöver för dina sexleksaker och sexliv..

0 kommentarer till “Glidmedel apoteket intimleksaker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *